فاطمه فراهانی، رئیس کتابخانه جامعة الزهرا سلاماللهعلیها در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی و روز کتابدار به گزارش کوتاهی از فعالیتهای کتابخانه این مؤسسه علمی حوزوی پرداخت و اظهار کرد: کتابخانه مرکزی جامعة الزهرا سلاماللهعلیها با عنوان کتابخانه حضرت معصومه سلاماللهعلیها در سال ۱۳۶۵ راه اندازی شده و هم اکنون دارای ۳۱ هزار عنوان و ۷۱ هزار جلد کتاب است.
رئیس کتابخانه جامعة الزهرا سلاماللهعلیها خاطرنشان کرد: کتابخانه حضرت معصومه سلاماللهعلیها با توجه به رسالت خود، کتابهایی با موضوعات علوم دینی_حوزوی و علوم انسانی مانند فلسفه، منطق، روانشناسی، سیره اهل بیت علیهم السلام، قرآن و علوم قرآنی، فقه و اصول فقه، اخلاق، تاریخ اسلام و ایران، ادبیات و زبان فارسی و عربی به زبانهای فارسی، عربی و اردو دارد؛ این کتابخانه کتابهایی به زبان لاتین هم دارد.
فراهانی با اشاره با امکانات این کتابخانه، گفت: کتابخانه دارای دو سالن مطالعه است؛ یک سالن مطالعه عمومی که تمام اعضای کتابخانه میتوانند از این سالن استفاده کنند و یک سالن مطالعه تخصصی پژوهشگران که اساتید، طلاب سطح ۳و۴ که در حال تدوین پایان نامه هستند، پژوهشگران، اعضای فعال انجمنها و دانشجویان دکتری سایر دانشگاهها به تحقیقات و پژوهش میپردازند.
وی با بیان اینکه این کتابخانه پذیرای بانوان دوستدار کتاب استان قم است، تصریح کرد: علاوه بر اساتید و طلاب جامعة الزهرا سلاماللهعلیها، تمامی بانوان سطح استان از مقطع دوره دوم دبیرستان به بالا میتوانند عضو کتابخانه شوند و از خدمات کتابخانه و منابع آن استفاده کنند.
رئیس کتابخانه جامعة الزهرا سلاماللهعلیها اضافه کرد: کتابخانه دارای آرشیو پایان نامهها است و تمام پایان نامههای دفاع شده در سطح جامعة الزهرا سلاماللهعلیها یک نسخه به کتابخانه جهت استفاده اعضا ارسال میشود. افراد با مراجعه به سایت جامعة الزهرا سلاماللهعلیها و انتخاب سامانه کتابخانه به نشانی https://book.jz.ac.ir/ میتوانند در این سامانه به صورت مجازی پایان نامهها، نشریات و کتابهای مورد نظر خود را جستجو کرده و در صورت موجود بودن، حضوری به کتابخانه مراجعه کنند.
فراهانی خاطرنشان کرد: تمام بانوان سطح استان با رعایت شئونات اسلامی با مراجعه حضوری یا از طریق سایت کتابخانه میتوانند مراحل ثبت نام را انجام دهند و عضو مهمان کتابخانه شوند.
وی با اشاره به امکانات مجازی کتابخانه، بیان داشت: کتابخانه دارای یک سایت در فضای مجازی و یک کانال در ایتا است. اعضای کتابخانه میتوانند از طریق سایت کتابخانه وارد نرم افزار کتابخانه شده و منابع مورد نظر را جستجو کنند و همچنین میتوانند به صورت مجازی، کتابهایی را که به امانت برده اند، تمدید یا رزرو کنند. کانال کتابخانه به نشانی https://eitaa.com/ketabkhaneh_jz هم جهت اطلاع رسانی به اعضا استفاده میشود.
رئیس کتابخانه جامعة الزهرا سلاماللهعلیها یادآور شد: این کتابخانه همچنین دارای بخش تخصصی منویات رهبری مدظله العالی و میز مشاوره تخصصی منابع است. در میز مشاوره تخصصی، اساتیدی حضور دارند که طلاب و اعضای کتابخانه را با منابع اصلی و مهم در رشتههای تخصصی آشنا و همچنین در نوشتن مقاله و پایان نامه راهنمایی میکنند.
فراهانی در پایان، عنوان کرد: ساعت فعالیت کتابخانه روزهای شنبه تا چهارشنبه، ساعت ۷ تا ۱۸ و پنجشنبهها ساعت ۸ تا ۱۶ است.
انتهای پیام